torstai 24. heinäkuuta 2008

Update: Tulossa uusi versio PS3 FragFX ohjaimesta

Jamppu tuossa aiemmin kirjoittelikin aiheesta erilaisia lisäohjainmahdollisuuksia PS3:n.
http://gadgetti.blogspot.com/2008/07/nppis-ja-hiiri-kaikkiin-ps3-peleihin.html.
Itse kun omaan enemmän pelitaustaa PC pelaamiseen, tuntuu tuo pädillä ohjaaminen (ja ennenkaikkea fps peleissä osuminen)
varsin hankalalta. Näinollen tuo jonkinasteinen hiirellä tähtämisen mahdollisuus kiinnostaa kovasti.

FragFX oliskin tullut jo hankittua jollei kaupat möisi eioota. Jokapaikasta tuntuu tuote olevan loppu. Lisäksi netistä löytyi runsaasti
spekulointia tulevista uudistuksista, langattomasta ohjaimesta (bluetooth) ja ties mistä.

Asia rupesi sen verran vaivaamaan, että päätin harrastaa pientä journalismia ja soittaa suoraan Gyntherille pääkallopaikalle. (=Saksaan valmistajalle)
Meikäläisen peruskoulun kehno saksa vastaan vielä kehnompi saksalaisen englanti tuotti kuitenkin tulosta.
Tässä tulee julkistus, ensimmäisenä tässä blogissa ;-)

Tilanne tuotteen osalta tämä:

  • Uusi malli on todellakin tulossa nimellä FragFX versio 2. Pitäisi tulla markkinoille syys, -lokakuun aikana.
    Hinta pitäisi pysyä samana. Parannuksia on tehty kuulemma useita, käyttäjien palautteen pohjalta: Laatua on yleisesti parannettu, hiirtä ja varsinkin sen nappuloiden tuntumaa on paranneltu, ohjaimien ja hiirimaton materiaaleja on muutettu ja jotain toiminnallisuutta lisätty.
  • Bluetooth malli on tulossa, mutta vasta vuoden 2009 aikana. Todennäisesti pohjautuu tuohon versio 2:n ja bluetooth lisätty.
  • Nykyisen tuotteen kysyntä on ylittänyt valmistajan odotukset, tämän vuoksi tuote on loppu lähes jokapaikasta

Mulla meni ainakin tuo versio 2 ostoslistalle ja aionkin hankkia sen heti kun jostain niitä alkaa saamaan. Bluetooth olisi kiva mutta en jaksa odottaa, hyvä kun jaksan tätäkään... ostopäätös on tehty, hetimullekaikkitänne ...

1 kommentti:

Jamppu kirjoitti...

Olikin jo aika lähellä, etten tältä istumalta lähtenyt kauppaan hakemaan tuollaista. Onneksi tuli tieto ohjaimen uudesta - entistäkin ehommasta versiosta.

On tietysti vaikeaa spekuloida kuinka surkea tuo nykyinen on, mutta yleensähän parannukset muuttavat tuotteita parempaan suuntaan ;) Eli pitää odottaa hetki vielä ja hankkia vasta sitten.