torstai 3. heinäkuuta 2008

PS3 hankittu ja kivaa on :)

Jeps, tarttui matkaan sitten tänään tuo PS3 ja siihen GT5 prologue peli sekä lisäohjain kuuluivat pakettiin. Ensitöikseni piti kuitenkin ladata BF Bad Companyn demo ja nätimpihän se on kuin sika pienenä!

Visuaalisesti siis silkkaa silmäniloa, mutta heti tuli demoversion kanssa sormi suuhun..nimittäin vasenkätiselle ei onnistu tattien toiminnallisuuksien vaihto..vasurilla haluaisin tähdätä ja oikealla kipittää..voitko Markku tsekata täysversiosta onko kontrolleissa tuo mahdollista säätää?

Muuten PS3 vaikuttaa parhaalta pelikoneelta ikinä. Vielä kun ominaisuuksiin lisätään selain, mediatoistin, PSP yhteensopivuus yms. niin ei paljon muuta voisi vaatia samaan pakettiin :)
Tuo PSP (Playstation Portable) nappaa wlanin kautta yhteyden PS3:een ja hieman Unixeista tuttuun tapaan ikäänkuin kaappaa X:n, eli PSP näyttää PS3:n ruudun verkon yli..siitä vain kuvia tai musaa / pelejä käyttämään kapulasta käsin.

Pikkaisen ehdin muuten säikähtää kun pelisession jälkeen telkkarin värit olivat kauttaaltaan erittäin keltavoittoiset. Taannoisen LG -plasmani totaalisen hajoamisen/huoltoreissun jälkeen ajattelin, että taasko se piiputtaa. No onneksi kyseessä kuitenkin oli vain PS3:n asennustohinassa digiboksista löysäksi päässyt scart-piuha..notta tämmöstä =)

Ei kommentteja: