torstai 3. heinäkuuta 2008

PS3 Pelit

Anssi soitti hetki sitten ja kertoi, että nyt on PS3 hankittu. Hankintapaikka oli niinkin eksoottinen kuin Ison Omenan Citymarket! Diili ei kuitenkaan ollut mikään huono, sillä mukana oli GT5 Prologue peli ja toinen Sonyn alkuperäinen langaton ohjain. Paketin hinta oli 500 EUR. Toki tuo peli on vain tuollainen halpispeli, mutta ohjain on varmasti joidenkin kymppien arvoinen hankinta, joka tulisi kuitenkin jossakin vaiheessa hankittua.

Nyt on siis Anssikin jo PS3 jengissä (Markun lisäksi)!

PS3 pelit ovat aika rasvaisen hintaisia. Esimerkiksi uusi BF Bad Company maksaa suomessa vähintään 60 EUR ja siitä ylöspäin. Ei tuohon hintaan kovin montaa peliä viikossa viitsi veivata!

logo Brittiläinen Play.Com toimittaa kuulemma myös Suomeen ilman toimitus/postikuluja! Play.Comissa BF Bad Company maksaa 39,99 puntaa, joka tarkoittaa 50 EUR. Säästö ei ole suuren suuri, mutta kotiinpäin joka penni. Jos useampia peljä meinaa ostaa, niin kannattaa ehdottomasti chekata tuo Play.Com.

3308500m

Sääli etteivät toimita Suomeen elektroniikkaa, sillä PS3 konsoli maksaisi siellä 360 EUR ja sekin toimitetaan ilman muita kuluja!

Ei kommentteja: