lauantai 14. helmikuuta 2009

Kill Zone 2 ja FragFX

PS3selle ilmestyi juuri demo uudesta FPS pelistä nimeltään Kill Zone 2. En ollut kuullut pelistä paljoakaan, mutta kun satuin juuri saamaan uuden FragFX ohjaimen, jonka toimivuus jo omistamassani Battle Field: Bad Company –pelissä vähän takkusi niin päätin ladata pelin demon PS3selleni.

FragFX toimi pelissä kohtuullisen hyvin. Ainakin sillä sai paljon enemmän aikaan kuin perinteisellä ohjaimella.

Oheisessa videossa on ote pelistä ilman FragFX ohjainta ja peliä sen kanssa. Kuten videosta näkee on uudella ohjaimella pelaaminen aika paljon tehokkaampaa kuin perinteisin menetelmin.

Peli itsessään ei oikein sytyttänyt. En osaa tarkalleen sanoa mikä siinä mättää, mutta lyhyen demon perusteella ei minulle tullut erityisen kova kiire kauppaan ostamaan peliä.

Peli on graafisesti ihan hyvä ja fysiikkamallinnus on viety taas yhtä pykälää pidemmälle, kun vastustajan keho nytkähtää osuvan luodin voimasta. Vastustajat ovat kaikki saman näköisiä robottimaisia vipeltäjiä, joilla on kiiluvat silmät (juu ei pelota). Demo on tosi lyhyt. Ensin kinastellaan hetki pihalla ja sitten siirrytään isoon sisätilaan ottamaan miehestä mittaa. Sen jälkeen alkaakin ruudulla jo pyörimään faktaa tulevasta pelistä ja sen hienoudesta.

Sain juuri Play.Comista tilaukseni. Postiluukusta tipahti Call Of Duty: World at War. Kokeilin sitä nopeasti eilen. Se sytytti. En tiedä mikä noissa COD sarjan peleissä sytyttää, mutta taas kerran oli yksinpelikampanjaan saatu sitä siellä olon tuntua ja jännittäviä juonenkäänteitä. FragFX ohjainkin tuntuu toimivan pelissä erinomaisesti. Nyt ollaan jo lähempänä PC hiiren käyttäjäkokemusta. Seuraavaksi pitää kokeilla rahkeita pelin moninpeli versiossa verkossa. Kirjoitan siitä epäilemättä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja: