tiistai 20. tammikuuta 2009

FragFX v.2 - kyllä lähtee!!!Tänään vihdoin viimein saapui uusi, paranneltu, versio SplitFish:n FragFX ohjaimesta PS3:lle. Postimiehen ovikellonsoiton jälkeen paketin avattuani tosin pettymys oli melkoinen, koska tilatusta kahdesta ohjaimesta vain toinen oli löytänyt Saksan maalta tänne Itä-Helsingin periferiaan. Tosin tästähän oli jo viitteitä kuluneen kahden kuukauden ajalta, jolloin käytiin kirjeenvaihtoa toimittajan kanssa. Joudun siis testaamaan näin aluksi tätä yksin ilman Kullervon asiantuntemusta.

Paketissa ei ollut muuta kuin hiiri ja fragchuck 3 metrin usb-kaapelilla, ja hiirimatto. Ohjainkirjassa luetellaan mitä eri näppäimet ovat verrattuna normaaliin ohjaimeen. Mutta asiaa tutkittuani jo kuukausien ajan tiesin, että tarviihan tämä softaa joka löytyy SplitFish:n kotisivuilta. Tästä tulikin pitkä ruokatunti :)

Konffaussoftan ja uuden firmwaren kotikoneelle asennusten jälkeen päivitin ohjaimen ja yllätys olikin suuri, kun konffaussoftassa saa tosiaan muutettua minkä tahansa näppäimen mihin tahansa! Ja lisäksi fragchuck:ssa on lisänä liike "näppäin", johon saa vaikkapa puukoniskun tai aseen latauksen ohjainta heilauttamalla. Aika mielenkiintoinen idea.

Nopeasti sitähän piti vielä kokeilla pelissäkin ennen iltaa ja varsinaista testausta: 10 minuutin pelin aikana melkein(!) puolet tapoista headshotteina! Tosin vaatii melkoisesti totuttelua, koska ensimmäinen peli oli aikamoista suoraviivaista juoksua, kun ei ihan heti toiminut käsissä tuo vasemman puoleinen fragchuck. Mutta on se hiiri tarkka verrattuna vanhaan padiin!

Taitaa alkaa kutsua Bad Company takaisin riveihinsä jo tänään vakituisesti, on tämä aika peli!

2 kommenttia:

Markulli kirjoitti...

Jep, noi hiiren näppisten sensitiivisyydenkin saa muutettua pc-softalla... Tässä menee konffaamiseksi koko ilta---

kai kirjoitti...

onkohan tuossa mahdollista laittaa näppis tuon hiiren kaveriksi? ilman että käyttää tuota vasemman käden ohjainta?